top of page

OVER MIJ

Ik ben fulltime Customer Value Leader bij Cargill,

erkend voedings- en dieetdeskundige met specialisatie sportvoeding, internationaal gecertificeerd Les Mills sportinstructrice en marathonloopster, Daisy Dejonghe.

DSC07979-bewerkt_edited.png

Mijn klanten noemen me 'een bron van inspiratie', de persoon die dat zetje in de rug geeft om de verandering op vlak van voeding en gezondheid waar te maken - uitspraken waarbij ik me wat verlegen voel, maar ook stiekem een glimlach op mijn gezicht toveren. 

Website-OVER.png

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de voedingsindustrie, bij multinationals zoals Kellogg's, Barry-Callebaut & Cargill. Daarnaast ben ik actief als sportinstructrice & marathonloopster.

Ik geloof dat iedereen, de voedingsindustrie, de media, onze overheid, de gezondheidszorg, ... kan bijdragen aan het gezonder maken van de bevolking. Samen kunnen we het verschil maken op vlak van gezondheid.

 

Bij multinationals in de voeding heb ik mij gewaagd aan samenwerking met marketing & sales departementen om de communicatie over de producten en voedingsstoffen in goede banen te leiden en heb ik samen met de Europese & nationale regelgevers gewerkt aan wetgeving voor onze voeding. Vandaag werk ik, in een B2B voedingsbedrijf,  samen met vele B2C voedingsbedrijven. In deze rol ga ik samen met klanten op zoek naar hoe we consumenten op een zo goed en veilige manier kunnen voeden.

 

Om een goede balans te houden, voldoende te bewegen en gezond te blijven, ben ik een aantal jaren terug gestart met het geven van sportlessen, het lopen van marathons en heb ik mijn activiteiten als diëtiste opnieuw opgepikt in bijberoep.

 

Inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd voor een aantal Les Mills programma's, heb ik de marathons van Gent, New York, Londen, Berlijn, Boston (virtueel) & Rome gelopen, werk ik samen met bedrijven die sportevenementen organiseren en heb ik voor verschillende klanten individuele voedingsplannen uitgewerkt.

Ik wil mijn kennis & energie met zoveel mogelijk mensen delen. Of het nu om een grote organisatie of 1 individu gaat, iedereen kan op zijn manier een steentje bijdragen aan een gezondere wereld! Wil jij ook met mij samenwerken? Neem dan contact op. 

bottom of page